Verticale groep

Een verticale groep is een vorm van kinderopvang waarbij kinderen van 0 tot 4 jaar in dezelfde groep zitten. Jongere en oudere kinderen zitten dus bij elkaar. Verticale groepen kunnen niet alleen goed zijn voor de sociale ontwikkeling van het kind, maar kunnen ook helpen bij het leren van nieuwe vaardigheden. 

De verticale groep kinderopvang

Verticale groepen zijn bedoeld om het contact tussen oudere en jongere kinderen te stimuleren. De oudere kinderen kunnen de jongere kinderen helpen en zo kunnen ze van elkaar leren. Een win-win situatie dus, die veel kinderen ook nog eens erg leuk vinden.

Het is natuurlijk belangrijk om een verticale kinderopvanggroep uit te kiezen die bij jouw wensen en behoeften past. Zo weet je zeker dat jouw kind in een veilige en stimulerende omgeving terechtkomt waar hij of zij optimaal kan groeien en ontwikkelen.

Onze groepen

Kinderdagverblijf Dymphie biedt twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar aan. Deze groepen heten de ‘De Koolmeesjes’ en ‘De Pimpelmeesjes’. In deze groepen is er plaats voor 12 kinderen per dagdeel. Daarnaast hebben we ook nog de babygroep ‘De Staartmeesjes’ voor kinderen van 0 tot 2 jaar en voor kinderen van 2 tot 4 jaar is er de peutergroep ‘De Kuifmeesjes’. Samen met jou als ouder bekijken we welke groep het best bij jouw kind past. 

Verticale groep kinderopvang in Waalre

Ben je op zoek naar een fijn kinderdagverblijf in Waalre? Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij onze verticale kinderopvanggroepen. Vragen of meer weten over ons kinderdagverblijf? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

De leukste plek om (op) te groeien.
Volg ons op onze social media kanalen.

Rondleiding afspraak? 

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!

Contact

Kinderdagverblijf Dymphie
Hortensialaan 1
5582 CL Waalre
Nederland
Tel: 040 - 303 40 09
info@kinderdagverblijfdymphie.nl