Babyopvang

In de babyopvang van Kinderdagverblijf Dymphie is jouw kindje in veilige handen. Met aandacht, liefde en geborgenheid bieden wij jouw baby een vertrouwd nestje aan.

De babygroep

Als (aanstaande) ouder weet jij als geen ander wat jouw kindje nodig heeft. Vanzelfsprekend wil je dat jouw baby de juiste zorg en aandacht krijgt, ook als je straks weer aan het werk bent. Wij doen er alles aan jouw baby net zo’n veilig en geborgen gevoel te geven als thuis.

Content

Onze babyopvang biedt ruimte voor maximaal 10 kindjes per dagdeel. Op deze manier blijft er voldoende ruimte voor individuele aandacht. Samen met jou als ouder stemmen we de zorg op de specifieke behoeften van jouw kindje af. Het ritme dat jij en je kindje thuis ontwikkeld hebben houden we aan. Zo kan het eet-, slaap- en speelritme gewoon doorlopen.

Speciaal ingericht voor de allerkleinste

Onze babyopvang is speciaal ingericht voor de allerkleinste. Er zijn matten waarop de kleintjes kunnen liggen, kruipen en spelen, maar er zijn ook voldoende prikkelarme plekjes om even tot rust te komen. Baby’s kunnen namelijk nog niet alle geluiden en indrukken filteren zoals wij dat kunnen. De babyopvanggroep is daarom ingericht met rustige kleuren en materialen.

Onze groepen

Onze babygroep heeft de naam ‘De Staartmeesjes’ en is voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Zij kunnen hierna doorstromen naar ‘De Kuifmeesjes’-groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar of naar één van de twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar: ‘De Koolmeesjes’ en ‘De Pimpelmeesjes’. Samen met jou als ouder bekijken we welke groep het best
bij jouw kind past. 

Verticale groep

De Koolmeesjes
De Pimpelmeesjes

kinderen van 0 tot 4 jaar 

Babygroep

De Staartmeesjes

k
kinderen van 0 tot 2 jaar

Peutergroep

De Kuifmeesjes

k
kinderen van 2 tot 4 jaar

Mentorsysteem

In ons kinderdagverblijf werken wij met een mentorsysteem. Ieder kindje krijgt bij ons zijn of haar eigen mentor. Heb je vragen, twijfels of wensen? Alles kan besproken worden. Een veilig gevoel is niet alleen voor jouw kind van belang, wij vinden het net zo belangrijk dat jij als ouder een gerust gevoel hebt.

Babyopvang in Waalre

Ben je op zoek naar een fijn kinderdagverblijf in Waalre? Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij onze babyopvang. Vragen of meer weten over onze opvang? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

De leukste plek om (op) te groeien.
Volg ons op onze social media kanalen.

Rondleiding afspraak? 

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!

Contact

Kinderdagverblijf Dymphie
Hortensialaan 1
5582 CL Waalre
Nederland
Tel: 040 - 303 40 09
info@kinderdagverblijfdymphie.nl