Horizontale groepen

Kinderdagverblijf Dymphie heeft twee horizontale groepen, bestaande uit een babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar en een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Hier verwelkomen wij jullie kind met open armen.  

Horizontale
kinderopvanggroepen

Een horizontale groep is een vorm van kinderopvang waarbij kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd in dezelfde groep zitten. Kinderen kunnen in deze groep met leeftijdsgenootjes spelen. Omdat we alles zo inrichten om aan de behoefte van de leeftijdsgroep te voldoen, krijgt het kind de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen en haalt het alles eruit wat erin zit!  

Onze groepen

Kinderdagverblijf Dymphie biedt twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar aan. Deze groepen heten de ‘De Koolmeesjes’ en ‘De Pimpelmeesjes’. In deze groepen is er plaats voor 12 kinderen per dagdeel. Daarnaast hebben we ook nog de babygroep ‘De Staartmeesjes’ voor kinderen van 0 tot 2 jaar en voor kinderen van 2 tot 4 jaar is er de peutergroep ‘De Kuifmeesjes’. Samen met jou als ouder bekijken we welke groep het best bij jouw kind past. 

Verticale groep kinderopvang in Waalre

Ben je op zoek naar een fijn kinderdagverblijf in Waalre? Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij onze verticale kinderopvanggroepen. Vragen of meer weten over ons kinderdagverblijf? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

De leukste plek om (op) te groeien.
Volg ons op onze social media kanalen.

Rondleiding afspraak? 

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!

Contact

Kinderdagverblijf Dymphie
Hortensialaan 1
5582 CL Waalre
Nederland
Tel: 040 - 303 40 09
info@kinderdagverblijfdymphie.nl