Voeding en hygiëne

Kinderen horen te spelen en op te groeien in een schone en hygiënische omgeving.

Voeding

 Voeding is een belangrijke, gezamenlijke activiteit. In de ochtend fruit, in de middag lunch en later op de middag een tussendoortje in de vorm van een peperkoek, biscuitje, maïsstengeltjes etc. deze zitten allemaal bij de prijs inbegrepen net zoals het drinken, luiers en doekjes.

Indien uw kind flesvoeding, borstvoeding en/of groentehapjes krijgt dient dit door de ouders meegegeven te worden.   

Hygiëne

Kinderen horen te spelen in een schone en hygiënische omgeving, wij hechten daarom veel waarde aan de hygiëne.
Kinderdagverblijf Dymphie heeft een veiligheids- en gezondheidsbeleid opgesteld, welke voldoet aan de eisen volgens de wet IKK.

Het veiligheids- en gezondheidsbeleid wordt regelmatig getoetst en indien nodig bijgesteld

De pedagogisch medewerkers zorgen voor een schone omgeving en werkwijze. Zo wordt er voor en na elk voeding- en verzorgingsmoment de handen gewassen van zowel de pedagogisch medewerkers en de kindjes.

Bij het betreden van de groepen liggen er voor de ouders schoenhoesjes klaar, de kinderen dragen slofjes of binnen schoenen. De pedagogisch medewerkers dragen op de groepen altijd binnen schoenen.   Het veiligheids- en gezondheidsbeleid kunt u opvragen via de mail:  info@kinderdagverblijfdymphie.nl

Activiteiten
De pedagogisch medewerkers bij kinderdagverblijf Dymphie observeren en documenteren wat de kinderen ondernemen, hen fascineert en bezighoudt, zowel in groepsvorm als individueel. Door dit te observeren en te documenteren komen de pedagogisch medewerkers tot activiteiten die inspelen op de interesses van de kinderen.  .   

De leukste plek om (op) te groeien.
Volg ons op onze social media kanalen.

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!

Contact

Kinderdagverblijf Dymphie
Hortensialaan 1
5582 CL Waalre
Nederland
040 - 3034009
info@kinderdagverblijfdymphie.nl