Peuteropvang

De peuteropvang van Kinderdagverblijf Dymphie is een warm nest, waar kinderen zich veilig en zorgeloos kunnen ontwikkelen totdat ze uitvliegen naar de basisschool.

De peuteropvanggroep

Onze peutergroep is een plek waar kinderen plezier maken, nieuwe dingen leren en socialiseren met anderen. De groep is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuteropvang van Kinderdagverblijf Dymphie is een geweldige plek voor kinderen om zichzelf te ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo.

Content

Onze peutergroep biedt ruimte voor maximaal 16 kindjes per dagdeel. In al onze groepen wordt veel aandacht besteed aan het individuele kind. Dit zorgt ervoor dat kinderen zich veilig voelen en optimaal kunnen ontwikkelen. Natuurlijk staan we in nauw contact met jou als ouder, zodat we rekening kunnen houden met de specifieke behoeftes van jouw kind.

Speciaal ingericht voor de peuters

Onze peutergroep is veilig, schoon en kindvriendelijk. Er is grote keuze aan activiteiten die kinderen kunnen doen tijdens hun verblijf in de peutergroep. Er kan gespeeld worden in het keukentje of gebouwd worden met de blokken. Ook zijn er rustige plekjes waar kinderen zich even kunnen terugtrekken.

Natuurlijk wil je als ouder niks missen van de ontwikkeling van je kind. Wij leggen dit daarom voor je vast, zodat je alles op de voet kunt volgen. In ons kinderdagverblijf werken wij daarnaast met een mentorsysteem. Heb je vragen, twijfels of wensen? Alles is bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk dat je jouw kind met een gerust hart bij ons kunt achterlaten.

Onze groepen

Onze peuteropvanggroep heeft de naam ‘De Kuifmeesjes’ en is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Hiernaast hebben wij een babygroep genoemd ‘De Staartmeesjes’ voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Ook hebben wij twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar: ‘De Koolmeesjes’ en ‘De Pimpelmeesjes’. Samen met jou als ouder bekijken we welke groep het best bij jouw kind past. 

Verticale groep

De Koolmeesjes
De Pimpelmeesjes

kinderen van 0 tot 4 jaar 

Babygroep

De Staartmeesjes

k
kinderen van 0 tot 2 jaar

Peutergroep

De Kuifmeesjes

k
kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang in Waalre

Ben je op zoek naar een fijn kinderdagverblijf in Waalre?
Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij onze peuteropvanggroep.
Vragen of meer weten over ons kinderdagverblijf? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Wij helpen je graag verder!

De leukste plek om (op) te groeien.
Volg ons op onze social media kanalen.

Rondleiding afspraak? 

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!

Contact

Kinderdagverblijf Dymphie
Hortensialaan 1
5582 CL Waalre
Nederland
Tel: 040 - 303 40 09
info@kinderdagverblijfdymphie.nl